Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Volume 2D-6D - Masterclass

€ 249

Kosten zijn exclusief BTW

De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Binnen SHE Cosmetics hechten we veel aandacht aan de nieuwste technieken en trends in wenkbrauw- en wimperbranche. We zorgen er dan ook voor dat onze stylisten zich op regelmatige basis bijscholen en steeds op de hoogte zijn van de vernieuwingen die in de branche plaatsvinden. Als wenkbrauw- en/of wimperstyliste ben je nooit uitgeleerd.

Masterclasses worden altijd aangepast aan de noden van de cursist en worden in kleine groepen gegeven, zodat je kan focussen op wat voor jou belangrijk is.

Praktische informatie

Training van een halve dag (4 uur) 

Je dient een certificaat van Russian Volume 2D-6D te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen aan deze masterclass.

Modelleninfo

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.
Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt SHE Cosmetics voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid.

Boek nu je training via www.perfecteyelash.com , onder tabblad Academy.
Locatie: 📍 KORTRIJK, 📍 ANTWERPEN, 📍 ROESELARE

BOEK NU