Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Pre-Made Lashes - Masterclass

€299,00

excl btw, exclusief starterskit.

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 195, gemiddeld 50 behandelingen)

Ben je reeds ervaren met de One by One techniek en wil je nog meer volume creëren? Dan is de Pre-made lashes workshop perfect voor jou! Deze techniek houdt in dat er een voorgemaakte waaier van extensions op een natuurlijke wimperhaar geplaatst wordt.

Heb je al een certificaat in handen van de one by one behandeling en wil je jouw skills nog meer perfectioneren? Dan is deze masterclass de juiste keuze voor jou!

Deze Masterclass wordt volledig aan jouw noden en wensen aangepast. Denk bijvoorbeeld aan de perfecte plaasting van de wimperextensions, het correcte lijm gebruik, hoe bepaal je het juiste volume? Wanneer kies je wat? Het gebruiken van verschillende tweezers.

Onze trainster deelt alle tips & tricks met jou!

Modelleninfo

De training duurt 5u. Lunch wordt voorzien door ons.

Je dient normaal zelf 2 modellen te voorzien. Model 1 om 10h, model 2 om 12.30h. 
Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt SHE Cosmetics voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid

📍 Locaties: Kortrijk, Antwerpen, Roeselare.

Boek nu