Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Semi Permanent Brows

De powderbrow-techniek is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Door middel van een machine en een fijn naaldje dat met een bepaalde snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt een mooi natuurlijk poedereffect als resultaat behaald.

Powderbrows is een speciale manier van semi-permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw creëert. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft, maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Het is een techniek waarbij we door middel van het poedereffect, de wenkbrauwen een mooie vorm geven en voller laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 2 tot 3 jaar het resultaat zal zijn vervaagd. We raden aan om dan een touch-up behandeling in te plannen. Hierdoor is het mogelijk om de vorm en kleur jaarlijks te laten aanpassen, meegaand met de nieuwste wenkbrauwtrends.

Werkwijze

Voordat er wordt gestart met de behandeling, worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure uitleggen. Ook het toestemmingsformulier zal met je doorgenomen worden. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, zal de styliste starten met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de hygiënerichtlijnen voor tatoeëerders en piercers.

De behandeling duurt 2 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 à 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling, die inbegrepen is in de prijs. 

Voordelen van powderbrows
 • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
 • Tijdbesparend
 • Volle en poederachtige look door de Powderbrows techniek
 • Semi-permanent, wat u de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen
 • Natuurlijke look door het ombré effect
Voorzorg

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

 • Geen alcohol en drugs 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
 • Geen cafeïne (koffie, thee, cola of energydrinks) voor de behandeling.
 • Geen zon/zonnebankkuur voor de behandeling.
 • Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met je arts).
 • Geen aspirine of ibuprofen innemen voorafgaand aan de behandeling.
 • 2 paracetamols (500 mg) vlak voor de behandeling mogen WEL worden ingenomen.
 • Geen corticosteroïdencrème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de behandeling.
Nazorg

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en zal je tips geven om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling raden we je aan om je wenkbrauwen droog te houden en elke twee uur (5x/dag) een dun laagje zalf aan te brengen. Bovendien adviseren we je ook om je wenkbrauwen tijdens de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming.

72 uur na de behandeling tot en met 5 dagen na de behandeling mag je jouw wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep. Het is nog steeds aangeraden om elke 2 uur een dun laagje zalf aan te brengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. 

Ombre powder brows
Prijs: €400        Duur 2,5 uur
6 Tem 8 weken
Prijs: €0            Duur: 45 min
2 Tem 4 maanden
Prijs: €75          Duur: 1 uur
4 Maanden tem 1 jaar
Prijs: €200        Duur: 1.5 uur
13 Maanden Tem 2 jaar
Prijs: €250        Duur: 1.45 uur
Allure brows 
Prijs: €450        Duur: 2,5 uur
6 Tem 8 weken
Prijs: €0             Duur: 45 min
2 Tem 4 maanden

Prijs: €100        Duur: 1 uur

4 Maanden tem 1 jaar

Prijs: €250        Duur: 1.5 uur

13 Maanden tem 1 jaar
Prijs: €350        Duur: 1.45 uur