Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Lash Volume Lift - Masterclass

€ 129,95

Kosten zijn exclusief BTW

Heb je al een certificaat in handen van de Lash Volume Lift behandeling en wil je jouw skills nog meer perfectioneren? Dan is deze masterclass de juiste keuze voor jou!

Deze Masterclass wordt volledig aan jouw noden en wensen aangepast. Denk bijvoorbeeld aan perfecte plaatsing van de pads, plaatsen van de wimpers op de pad en de perfecte inwerktijden van de lotions bepalen. Onze trainster deelt alle tips & tricks met jou!

Praktische informatie

De Lash Volume Lift Masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylisten. Je dient een certificaat van de Lash Volume Lift opleiding voor te leggen alvorens te mogen deelnemen aan de masterclass.

Training van een halve dag (3 uur)

De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Je dient een certificaat voor de Lash Volume Lift opleiding te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Tijdschema

√ 1.5 uur - Uitgebreid theoriegedeelte.

√ 1,5 uur - Praktijk op een model waarin de trainer steeds een paar handelingen voordoet en vervolgens gelijk meekijkt met de cursisten.

√ Einde van de training: je ontvangt een officieel certificaat van Perfect Eyelash

Modelleninfo

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.
Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt SHE Cosmetics voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid.

📍 Locatie: Kortrijk, Antwerpen, Roeselare. 

Boek nu