Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Semi Permanent Lips

AQUARELLE LIPS

Bij deze behandeling wordt de vorm van de lippen geaccentueerd & lijken de lippen optisch voller. De tint kan gekozen worden naar wens: zacht, nude, poederig, pink, peach of juist intenser.

Integenstelling tot de Full lips techniek is de kleurtint minder dekkend. De lippen worden in verschillende gradaties gepigmenteerd, met enkele oplichtingen, waardoor het resultaat heel soft oogt.

Het resultaat van de eerste behandeling vervaagt 60-70%. Bij normale lippen blijft het resultaat tot 5jaar (afhankelijk van de jaarlijkse bijwerking).
Er zijn uitzonderingen bij droge tot zeer droge lippen. Vraag naar meer info tijdens de behandeling.

WERKWIJZE

Voordat er wordt gestart met de behandeling, worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure uitleggen. Ook het toestemmingsformulier zal met je doorgenomen worden. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, zal de styliste starten met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de hygiënerichtlijnen voor tatoeëerders en piercers.

De behandeling duurt 2 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 à 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling, die inbegrepen is in de prijs. 

VOORZORG

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

  • Geen alcohol en drugs 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
  • Geen cafeïne (koffie, thee, cola of energydrinks) voor de behandeling.
  • Geen zon/zonnebankkuur voor de behandeling.
  • Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met je arts).
  • Geen aspirine of ibuprofen innemen voorafgaand aan de behandeling.
  • 2 paracetamols (500 mg) vlak voor de behandeling mogen WEL worden ingenomen.
  • Geen corticosteroïdencrème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de behandeling.
NAZORG

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en zal je tips geven om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling raden we je aan om je wenkbrauwen droog te houden en elke twee uur (5x/dag) een dun laagje zalf aan te brengen. Bovendien adviseren we je ook om je wenkbrauwen tijdens de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming.

72 uur na de behandeling tot en met 5 dagen na de behandeling mag je jouw wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep. Het is nog steeds aangeraden om elke 2 uur een dun laagje zalf aan te brengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. 


Full Lips 
Prijs: €400    
Duur: 2,5uur
6 Tem 8 weken
Prijs: €0         
Duur: 45 min
2 Tem 4 maanden
Prijs: €75      
Duur: 1 uur
4 Maanden tem 1 jaar
Prijs: €200     
Duur: 1 uur
13 Maanden tem 2 jaar
Prijs: €250    
Duur: 1 uur

 

Luminous Lips   Prijs: €450    Duur: 2,5 uur
6 Tem 8 weken Prijs: €0          Duur: 45 min
2 Tem 4 maanden Prijs: €100      Duur: 1 uur
4 Maanden tem 1 jaar Prijs: €250    Duur 1 uur
13 Maanden tem 2 jaar Prijs: €350       Duur: 1 uur