Deze webshop vereist javascript om bepaalde functionaliteit correct te laten werken.

Hi gorgeous, welcome to SHE Cosmetics 

Mobile Permanent Make Up

Permanente make-up op verplaatsing: een dienst die we aanbieden aan alle schoonheidsspecialistes

 

Bij het aanbieden van schoonheidsbehandelingen is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Een van de meest populaire behandelingen op dit moment is permanente make-up. Het geeft klanten de mogelijkheid om er op elk moment van de dag verzorgd uit te zien, zonder dat ze elke ochtend tijd hoeven te besteden aan het aanbrengen van make-up.

 

Bij permanente make-up wordt pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht, waardoor de illusie van perfect aangebrachte make-up ontstaat. Denk hierbij aan het accentueren van de wenkbrauwen, het definiëren van de ogen met eyeliner of het verbeteren van de lipcontouren. Deze behandelingen zijn niet alleen populair bij klanten, maar ook bij schoonheidsspecialistes die hun diensten willen uitbreiden en aan de vraag willen voldoen.

 

Echter, niet elke schoonheidsspecialiste heeft de mogelijkheid om permanente make-up aan te bieden in haar salon. Het vereist speciale apparatuur, training en ervaring om deze behandelingen veilig en effectief uit te voeren. Daarom bieden wij een unieke dienst aan: permanente make-up op verplaatsing voor alle schoonheidsspecialistes.

 

Onze ervaren en gecertificeerde permanente make-up artiesten komen naar jouw salon toe, zodat jij je klanten deze gewilde behandelingen kunt aanbieden zonder dat je extra kosten hoeft te maken voor het aanschaffen van apparatuur of het volgen van dure trainingen. Wij zorgen voor alles wat nodig is, van de benodigde apparatuur, voorzorg, nazorg, klantenfiche tot de hoogwaardige pigmenten, naalden en sterilisatieapparatuur.

 

Door gebruik te maken van onze dienst, kun je jouw klanten een breed scala aan behandelingen aanbieden, waardoor je je salon onderscheidt van de concurrentie. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze artiesten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends, zodat je klanten altijd de beste resultaten krijgen.

 

Het aanbieden van permanente make-up op verplaatsing is niet alleen een geweldige manier om je diensten uit te breiden, maar het kan ook een aanzienlijke bron van extra inkomsten zijn. Klanten zijn bereid om te betalen voor deze langdurige en tijdbesparende behandelingen, waardoor je je omzet kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien. U ontvangt maar liefst 25% commissie per behandeling. Alsook komen wij gratis nogmaals langs om de touch-up uit te voeren bij uw klant.

 

Dus, ben je een schoonheidsspecialiste, brow-lash artist die haar diensten wil uitbreiden en aan de vraag naar permanente make-up wil voldoen? Maak gebruik van onze dienst voor permanente make-up op verplaatsing en bied je klanten de meest gewilde behandelingen aan, zonder extra kosten of inspanning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je salon naar een hoger niveau te tillen.

 

    Boek nu